top of page
IMG_2340.jpg

ZelfliefdeShoot

Wil jij mooie foto's van jezelf, maar is er iets dat je tegenhoudt? Of misschien weet je al zeker dat je de shoot wil, maar wil je iets extra's. Extra lief zijn voor jezelf, zoeken waar blokkades zitten, loslaten en een kaartlegging laten doen om vervolgens een uur te gaan shooten. Dat is de ZelfliefdeShoot. 

Klinkt goed, zo'n ZelfliefdeShoot, maar wat gaan we nou precies doen? Dat ga ik je vertellen. Het is een heerlijk spirituele shoot, dus als dat je ding niet is kan je misschien beter even naar de Ode aan de Vrouw shoot kijken.

 

Ken je dat gevoel? Je weet dat je liever voor jezelf wil zijn. Je bent heel druk met anderen vertellen dat ze het verdienen om van zichzelf te houden, maar ondertussen doe je het zelf eigenlijk niet. Waarschijnlijk is dit, helaas, heel herkenbaar voor veel vrouwen. Voor die vrouwen heb ik het project ZelfliefdeShoot opgezet. En even voor de goede orde: Ik ben ook zo'n vrouw! Ik weet hoe je je voelt en ik weet dat het lastig kan zijn. Daarom wil ik je helpen, je liefdevol dat zetje geven dat je nodig hebt om jezelf meer liefde te geven. Maar hoe ziet zo'n ZelfliefdeShoot er dan uit?

 

 We spreken natuurlijk eerst een dag en tijdstip af. En een toffe locatie. Ik stuur je ook tips voor de fotoshoot en zorg voor leuke voorwerpen die we voor de styling kunnen gebruiken. 

We beginnen met goed aarden. Tot rust komen, voelen wat er nou eigenlijk allemaal gebeurt in ons lichaam. Terwijl  we dit doen, drinken we een kopje cacao. Daarna neem ik je in een visualisatie  mee naar de plek waar jouw zelfliefde te vinden is. Daar zal meer duidelijk worden over hoe je het allemaal ziet.

Na de visualisatie doe ik een tarotlegging voor je. Daar zal nogmaals uitkomen hoe je zelfliefde ziet, maar ook waar de blokkades zitten en wat de volgende stap in jouw zelfliefde-journey is. 

Je hebt nu veel informatie gekregen. Je zal nu veel duidelijker zien wat je los mag laten om een stap te zetten in zelfliefde. En dat is ook precies wat we gaan doen. Loslaten. Een simpel en toegankelijk ritueel, wat ik je duidelijk uitleg zodat je het later nog een keer kan doen als je daar behoefte aan hebt.

Na het ritueel is het natuurlijk tijd om even bij te komen, iets te eten en je op te frissen. Daarna gaan we de natuur in om te shooten. Je zit nog helemaal in de zelfliefde-modus, en dat zal ongetwijfeld voor prachtige plaatjes zorgen. 

 

Als de shoot klaar is, ontvang je van mij een goodiebag. Hierin vind je wat fijne producten en sheets met uitleg en opdrachten op je zelfliefde-journey voort te zetten. Binnen 4 weken ontvang jij 12 tot 15 met liefde bewerkte foto's, en hoop ik dat die foto's een herinnering zijn om jezelf een hoop liefde en aandacht te geven. Want dat verdien je!

Zomer2_edited.jpg

Even alles op een rijtje:

☽ 3,5 tot4 uur aan selfcare en zelfliefde

☽ Locatie: In overleg

☽ Een geleide visualisatie

Uitgebreide tarotlegging om te kijken wat jouw aandacht vraagt

☽ Simpel, toegankelijk ritueel

bottom of page