top of page
IMG_1682.jpg

SisterhoodShoot

Een vrouwencirkel met als overkoepelend thema Selfcare. Je gaat naar huis met een goodiebag, hopelijk nieuwe vriendschappen en een flinke dosis selfcare achter de rug. Binnen 4 weken ontvang je een digitale herinnering in de vorm van een aantal foto's. Iedere SisterhoodShoot heeft een eigen thema, allemaal rondom (spirituele) Selfcare. Hoe tof is dat?

Het heet dan wel een SisterhoodShoot, maar eigenlijk zijn de foto's gewoon bijzaak. Waar het bij deze toffe samenkomsten om gaat is contact maken met andere vrouwen. Elkaar leren kennen met een hapje en een drankje, verhalen uitwisselen, jezelf herkennen in die verhalen en misschien zelfs wel nieuwe vriendinnen maken.  'Magic happens when women gather' is mijn favoriete quote, en weet je? Het is waar!

Wat doen we bij de SisterhoodShoot?

Vanaf 10.00u druppelt iedereen binnen. Om 10.30u beginnen we. Na de kennismaking beginnen we met een kopje pure cacao. Lekker met plantaardige melk, kaneel en andere verwarmende specerijen. Cacao is een hartopener en helpt je in een fijne flow te komen.

 

Na het drinken van de cacao doen we samen een visualisatie rond het thema van die dag. Selfcare staat altijd centraal, maar per samenkomst zal het thema verschillen. Zo zal het de ene keer een zelfliefde visualisatie zijn, en de andere keer een visualisatie rond het thema kracht, licht of juist donker. Wat het thema ook is, je zal in de visualisatie altijd een deel van jou ontmoeten dat op dat moment jouw liefde, aandacht en energie nodig heeft.

Na de visualisatie is er tijd om alles op te schrijven, dus vergeet je pen en journal niet! Ook zal ik zorgen voor verschillende orakeldecks zodat je een kaart kan trekken als je daar behoefte aan hebt.

Als iedereen klaar is met schrijven, gaan we door naar het ritueel. Een ritueel waarin we loslaten wat ons niet meer dient, of een ander ritueel dat bij het thema past. Ook hierna is er weer ruimte om in een journal te schrijven en/of een kaart te pakken.

Terwijl iedereen weer even tot zichzelf komt, zorg ik voor een lichte lunch. Na de lunch is het dan toch echt tijd voor het shoot-gedeelte van onze samenkomst. Jullie gaan als Sisterhood op de foto en er zal tijd worden gemaakt om ieder een eigen portret te laten schieten. Binnn 4 weken ontvang je 4-6 foto's via WeTransfer.

Hierna kunnen we nog delen als daar behoefte aan is, schrijven waar nodig en zullen we de dag fijn afsluiten. Maar niemand vertrekt zonder een heuze Selfcare Goodiebag! Zo kun je thuis je selfcare-journey voortzetten.  

Wil jij alles wat ik hier heb beschreven, maar dan wel met een vertrouwende Sisterhood die je al kent? Stuur mij dan een mailtje. Dan spreken we een datum en tijd af, overleggen we over het thema dat jullie willen en spreken we een locatie af. De SisterhoodShoot maar dan in vertrouwde kring, misschien wel gezellig bij jou thuis. Heerlijk!

What Our Clients Say

IMG_2818 - kopie_edited.jpg

Even alles op een rijtje:

☽ +/- 4 uur aan gezelligheid, herkenning, kracht van samenzijn, selfcare, delen en verbinding

☽ In Schakenbosch park, Leidschendam

☽ 4 vrouwen per samenkomst

☽ Een lekker kopje warme, pure cacao

☽ Vegan hapjes en lunch

☽ Iedere SisterhoodShoot een ander thema

bottom of page