top of page

Zakelijke Selfcare (+ een leuke actie!)

Selfcare is voor jezelf zorgen. Iets wat ik al een hele tijd doe en wat ik andere vrouwen ook wil leren. Maar soms is selfcare niet een moment voor jezelf of een wandeling om je hoofd leeg te maken. Soms is selfcare een beslissing maken als het gaat om werk.


En dat deed ik. Een paar weken geleden nam ik een besluit. Best een lastige, want wij (Wederhelft&ik) zijn keihard aan het sparen voor ons droomhuis. Toch besloot ik de woensdag op te zeggen in de kinderopvang. En ondanks dat ik er enorm naar uitkijk, vind ik het ook best eng. Want als je een huis wil kopen heeft een dag minder in loondienst werken behoorlijke gevolgen. En ja, ik stop de woensdag zodat ik die hele dag aan Kerdwin kan besteden en dus ook met Kerdwin dat geld terug kan verdienen, maar daar kan de bank niet zo heel veel mee. Mega spannend dus, maar ik ben zo ontzettend blij dat ik dit heb gedaan!


Zoals ik al zei; selfcare is niet altijd een momentje voor jezelf. Soms is het een lastige beslissing nemen. Zoals bijvoorbeeld veganistisch gaan eten terwijl je al weet dat je omgeving daar (zeker in het begin) over gaat vallen. Of nee zeggen tegen verjaardag nummer 14. Of, zoals in dit geval, geld niet boven je eigen groei en ontwikkeling verkiezen. Geld is vervangbaar. Jij en jouw tijd zijn dat niet. Vergeet dat nooit!


Heb ik je aandacht nog? Mooi, want ik heb iets leuks voor je!

Om te vieren dat ik de woensdag vol ondernemer ben en Kerdwin 1 jaar bestaat, is woensdag 1 april minishootdag! Even alles op een rijtje:

- 30 minuten shooten

- 3 bewerkte foto’s (max. 2 foto's bijbestellen)

- Met het gezin of met de hond

- Landgoed Ockenburgh

- 45 euro

- Algemene Voorwaarden van toepassing

Er zijn nog maar 3 plekjes, dus wacht niet te lang met boeken!

19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page