top of page

Wintershoots!

Het is weer bijna kerst! De feestdagen zijn afgetrapt met pakjesavond en nu gaan we door naar kerstmis. En wat is er nu leuker om onder de boom te leggen dan een foto van het gezin. Of de hele familie!


Opa’s en oma’s maar ook moeders en vaders zijn altijd blij met dit cadeau. Dus mocht je als vader denken dat oma hier erg blij mee zou zijn, of als opa zijnde jouw dochter een mooie foto van de kleinkinderen en de hond cadeau willen doen, boek dan nu een shoot.


Wat is de bedoeling?

Dat zal ik je uitleggen. Hier in Leidschendam of in het mooie Scheveningse Bos zijn behoorlijk wat stukken met wintergroen. Je weet wel: Hulst, Dennen, noem maar op. Die vormen een prachtige donkergroene achtergrond voor jullie foto. In 45 minuten schiet ik plaatjes en zijn jullie suggesties uiteraard welkom. Ik bewerk de foto’s, maak een privécollectie en voor kerst hebben jullie de afdruk en de overige foto’s binnen. Deze actie loopt tot en met 12 december, omdat je anders in de knoei komt met de levertijd. Er zijn maar een paar plekjes, dus wees er snel bij!


Let op! deze korting geldt voor de alle shoots van 45 minuten. De grotere shoots vallen buiten deze actie door de lange bewerkingstijd.5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page