top of page

Note to self

Bijgewerkt op: 26 sep. 2019

‘Geachte mevrouw Bakhuijs, u staat op het punt uw comfortzone te verlaten. Wij maken u erop attent dat het verlaten van de comfortzone gepaard gaat met groeipijnen, onzekerheid, kip-zonder-kop-verschijnselen, een flinke dosis boos-op-uzelf-zijn en minstens 2 huilbuien per week. De directie stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele schade aan het hoofd, nachtrustdiefstal of geouwehoer met hormoonschommelingen.
Erop vertrouwende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd,
Uw Instinct’

Een tijdje geleden plaatste ik dit op Instagram. En weet je, eigenlijk is er nog niets veranderd. Ik voel me met regelmaat zo. Maar dat hoort nu eenmaal bij het avontuur dat ondernemen heet. Omdat dit al een tijdje zo is, leek het mij wel zo toepasselijk om dit stuk in mijn eerste blog op mijn website te zetten. Een lange blog is het niet, maar een mooie aftrap is het wel. Er komen ups en downs aan, maar allemaal voor een mooi doel: doen waar ik gelukkig van word, in alle vrijheid, en daar ook nog eens van kunnen leven.


Let’s do this!27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page