top of page

Minishoots Herfst

Bijgewerkt op: 10 okt. 2019

Veel fotografen doen het. Minishoots bij een nieuw seizoen of rond de feestdagen. En eigenlijk had ik besloten om dat niet te doen. Mijn bedrijfsnaam ging veranderen en de website moest worden aangepast. Te veel werk in een keer, en dat tellen we de verhuizing nog niet eens mee. Maar ineens was Kerdwin good to go! Dus ik zeg: Let's do this!


Minishoots op landgoed Ockenburgh, Den Haag.

Dus, wij gaan minishoots plannen! Omdat het eindelijk herfst is en een beetje om de start van Kerdwin te vieren ;) Hoe dat werkt? Ik sta om 9.30u op Ockenburgh (exacte locatie volgt nog) te wachten op mijn eerste afspraak, en ben daar tot uiterlijk 13.00u. De shoot duurt 30 minuten en kost 45 euro, incl. BTW en jij ontvangt 3 zorgvuldig bewerkte foto's via e-mail. Simpel toch?


Hoe je dit boekt? Even mailen naar info@kerdwin.nl (onderwerp 'minishoot herfst') of appen/bellen naar

06 10854162.


Ik heb maar 5 plekjes, dus wees er snel bij!Let op: Op al mijn diensten zijn algemene voorwaarden van toepassing. Bij minishoots dient de factuur voor aanvang van de shoot te zijn voldaan. Maximaal 4 mensen per shoot. In het geval van (huis)dieren maximaal 2 personen en 2 dieren (4 in totaal dus. 3 om 1 mag ook). Bij slecht weer zal ik een nieuwe afspraak met je maken.

27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page