top of page

Dagboek van een ondernemer

Mijn. Hemel.

Ik wist van tevoren dat het lastig zou zijn, dat ondernemen. En dat ik me druk zou maken om onzin. Maar als ik dan denk 'dit is toch wel het gekste/meest nutteloze waar ik over heb zitten piekeren en erger gaat het niet worden', weet ik mezelf toch weer te overtreffen. Als in dagelijks. Ik zit nu dus al 3 weken te miepen over de kleuren van mijn website en visitekaartjes. 3 WEKEN. Zeg alsjeblieft dat ik niet de enige ben..


Langzaam maar zeker wordt het beeld duidelijk, dus dat is prettig. Maar een beetje een gedoetje is het wel. Zo krijgt mijn bedrijf een andere naam. Dat weet ik zeker. Maar, dan heb ik natuurlijk weer 3 opties waar ik tussen moet kiezen en daar kan ik dan weer lekker 4 maanden op gaan zitten broeden voordat ik er iets mee doe. Een echte Weegschaal dus. Naast het kiezen van een andere naam, gaat ook de doelgroep van mijn bedrijf op de schop. Hartstikke leuk, bloggen voor bedrijven, maar niet echt mijn ding. Zie je mij al bloggen over technische dingen? Precies, ik ook niet. Ik ben meer van de storytelling, dus daar ga ik mee aan de slag. Ook staan er e-books, cursussen/workshops via Instagram (die over selfcare is in de maak!!), PDF downloads en heel veel fotoshoots op mijn To Do list voor de komende 6 tot 12 maanden. Oh, en natuurlijk bloggen, werken in de kinderopvang, ademhalen en onstpannen, verhuizen, reizen, een goede wederhelft zijn en iets met huishouden. Doen we gewoon even. Hoe dan? Ja, geen idee. dus ben ik het maar van me af gaan schrijven. En ik moet zeggen, dat helpt. Of jullie er iets aan hebben? Vast niet, maar weet dat ik het erg waardeer dat je dit leest. Thanks. En hoe kan ik dit anders afsluiten dan met:


Goed verhaal. Lekker kort. Doen we niks mee.


7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven