IMG_3261.jpg

Ode aan de Vrouw shoot

Iedere vrouw heeft het wel eens. Je vergeet wie je bent, hoe mooi je bent en waar je toe in staat bent. Tijd om jezelf een cadeau te geven dat je weer herinnert aan wie je bent! 

Deze (particuliere!) shoot is er om jou te laten zien hoe mooi en krachtig je bent. Je komt naar de afgesproken locatie zoals je bent. Wil jij je opdoffen voor deze shoot? Prima! Maar het hoeft niet. Je bent namelijk goed zoals je bent en het in mijn doel om jou dat te laten zien. Om jou de foto's toe te sturen en een lach op je gezicht te toveren als je ze voor het eerst ziet - en iedere keer dat je ze daarna bekijkt.  

De Ode aan de Vrouw shoot draait helemaal om jou. Ik ga jou fotograferen zoals jij je het prettigst voelt. En ja, dat kan alle kanten op. Voel jij te sterk en mooi met je (pasgeboren) kindje aan je borst? Dan fotografeer ik jou terwijl je borstvoeding geeft. Voel jij je sterk en mooi als je full witch of full warrior gekleed bent? Dan fotografeer ik jou in die outfit. Prinsessenjurk, spijkerbroek, mantelpakje of voor mijn part naakt, wat jij wil. Deze shoot draait namelijk om JOU.

Wat gaat er gebeuren tijdens deze shoot?

Nadat jij mij een mailtje hebt gestuurd met daarin een aanvraag voor deze shoot, gaan we plannen. Wanneer, hoe laat en waar spreken we elkaar? Daarnaast mailen we nog even over wensen en dingen die je echt heel graag op de foto wil hebben. Ook stuur ik je tips voor de fotoshoot. Mocht je vragen hebben, dan kan je mij natuurlijk altijd mailen of appen. 

Wat ik je ook vraag om te doen, is een moodboard maken met de sfeer die jij fijn vindt. Dat kan via pinterest, maar ook door ze naar mij te mailen of appen. Zelf heb ik ideeën en zie ik voor mij hoe ik de shoot zou willen, maar de shoot draait natuurlijk om jou! En dan is het wel zo fijn als wij op 1 lijn zitten. 

Nog even over dat met de kinderen op de foto he. De Ode aan de Vrouw shoot is precies dat. Een Ode aan jou. Dus zijn de kinderen welkom voor een kiekje of 10. Daarna gaat de focus echt weer terug naar jou. Met de kinderen erbij gaan we al snel over tot een gezinsshoot en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Jij bent tenslotte de ster van de show!

Binnen 4 weken ontvang je 15 tot 20 met liefde bewerkte foto's van mij. En ik hoop oprecht dat ik je met die foto's kan laten zien hoe mooi en krachtig je bent. Want lieve schat, dat verdien je. Maar echt. 

What Our Clients Say

Herfst2_edited.jpg

Even alles op een rijtje:

☽ 1 uur shooten

☽ 15 - 20 zorgvuldig bewerkte foto's

☽ Online geleverd via WeTransfer

☽ In het bos, op de heide, in de duinen of ergens in het hoge gras/hoge bloemen

☽  Met meerdere vrouwen op de foto? Stuur even een mailtje