top of page

Welkom, lieve vrouw!

Hi! Mijn naam is Jessica, maar de meesten noemen mij Jess. Ik ben de COE (Chief Of Everything) van Kerdwin. Met Kerdwin organiseer ik SisterhoodShoots, fotografeer ik vrouwen in de natuur, leer ik vrouwen hoe belangrijk selfcare is en deel ik mijn natuurfotografie met je. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan vooral even verder. Heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar info@kerdwin.nl of een appje naar 06-10854162

P.S. Alle foto's op mijn website, behalve de foto's waar Inez bij is genoemd, zijn door mij gemaakt. Ook de natuurfoto's. Wil jij ook mooie natuurfotografie om je website of sociale media net wat mooier en vrolijker te maken? Kijk dan even in de webshop naar de verschillende pakketten. 

IMG_8411.jpg

Over Jess

Multi-passionate Entrepreneur. Zo noemen we het als je ondernemer bent en niet één focus hebt, maar meerdere. Na een lange zoektocht ben ik uiteindelijk uitgekomen bij Selfcare, Sisterhood&Shoots. Eindelijk gevonden waar mijn passie ligt. Eindelijk handelen vanuit mijn hart. Toen ging het roer om. Ik veranderde mijn bedrijfsnaam in Kerdwin, creëerde Selfcare_debasis en richtte de Kerdwin Academie én de Kerdwin Sisterhood op. Waar ik eerst nog honden en gezinnen fotografeerde, doe ik nu alleen nog de SisterhoodShoots. Bizar, hoeveel er kan veranderen in een paar jaar. En ik zou Jess niet zijn als ik niet iedere keer iets nieuws zou proberen. Mijn aanbod blijft in beweging, tot ik heb gevonden wat echt bij mij past.

 

Foto: Shotz by Inez

De SisterhoodShoots

De SisterhoodShoots zijn, wat mij betreft, de perfecte combinatie van een vrouwencirkel een een fotoshoot met vriendinnen. Een groep vrouwen die samenkomt om te bonden, te visualiseren, een ritueel te doen, in gesprek te gaan met gelijkgestemden,  een sisterhood te vormen en om daarna samen een fotoshoot te doen. Er komen prachtige plaatjes uit. En weet je wat de grap is? Die plaatjes zijn eigenlijk gewoon bijzaak! Waar het wel om draait? Selfcare en Sisterhood!

De SisterhoodShoots organiseer ik wanneer ik voel dat het tijd is, met een thema waar ik en de vrouwen om mij heen op moment behoefte aan hebben. Liever een SisterhoodShoot met je eigen vriendinnen en een door jou gekozen thema? Dat kan natuurlijk ook! Neem even contact met me op om te kijken wat ik voor jullie kan betekenen.

Nieuw bij Kerdwin: De SisterhoodShoot met
je eigen Sisterhood! Meer weten? Klik dan hier

Cerridwen&Kerdwin

Misschien heb je de naam Kerdwin al eerder gehoord of gelezen. Misschien klinkt het voor jou maar vreemd. Maar wist je dat Kerdwin een andere spelling is voor de naam Cerridwen? 

 

Ik vertel je het verhaal van de Keltische Godin en White Witch Cerridwen, haar ketel Awen en haar zoon Taliesin.  Ook leg ik je uit waarom ik juist haar naam heb gekozen voor mijn bedrijf. 

Je leest het verhaal hier.